(Видео) Богојески во Јади Бурек: Македонците треба да победуваме

Македонија, Политика

Лидерот на партијата Македонски Концепт имаше ТВ настап во емисијата Јади Бурек на Јанко Илковски.

Проследете ја целата емисија на следен линк: