(Видео) ВОНРЕДНО УБАВА ВЕСТ, Таљо свитка опашката

Политика

Лидерот на партијата Македонски Концепт објави ВОНРЕДНО УБАВА ВЕСТ – конечно победа врз великоалбанскиот етнички шовинизам!

Одиме кон нови ПОБЕДИ! – објави Петар Богојески

Погледнете го краткото видео: