ПУТИН НА КОЛЕНА пред Си Џинпинг, Русија пред КИНА

Свет

Рускиот претседател Владимир Путин клекна на колена пред кинескиот колега Си Џинпинг, во очај да моли за спас од тотален крах на неговиот режим во Русија.

Со ова официјално Русија постана кинеска провинција, која прифати користење на кинеската валута во меѓународната трговија. Крај за Русија во европски рамки, официјално азиска земја.