(Видео) МОЖЕ во ЕУ и без Бугари во Устав, централен дневник на СИТЕЛ ТВ

Политика

Лидерот на новата партија Македонски Концепт, Петар Богојески во централниот дневник на ТВ Сител, Тема на денот со новинарот Марјан Николовски.

Богојески го посочи начинот за влез во ЕУ и без Бугари во Устав на Македонија, а со цел доаѓање до тоа решение, тој информираше дека партијата Македонски Концепт започнува со референдумска иницијатива за собирање на потписи на граѓаните за распишување на Референдум за нов граѓански Устав на земјава.

Краткиот ТВ настап на Богојески проследете го на следниот линк: