БОГОЈЕСКИ во Студио 10 „без ракавици“, КАКО ПОНАТАМУ?

Политика

Лидерот на партијата Македонски Концепт, Петар Богојески настапи во Студио 10 на Телевизија 24, каде даде свое видување на состојбите во земјава.

Во тој настап Богојески, отворено „без ракавици“ извести за криминалот во МВР и други институции, но и како понатаму во услови на ваква криза.

Целата емисија која кратко трае, можете да ја погледнете на следен линк: