Заев во стилот на Груевски и објави „војна“ на ЕУ

Uncategorized, Балкан, Политика

Во овој момент има прес конференција на македонскиот и албанскиот премиер Заев и Рама. Во своето обраќање, видно вознемирен, премиерот Заев лут на ЕУ и објави „војна“!


Бриселчани мислете му ја, готови сте! Заев влегува во Брисел на криво магаре!

За да биде трагедијата уште поголема, Заев како алтернатива на ЕУ ги понуди Србија, Босна, Црна Гора, Албанија и Косово! Сето ова однесување на Заев наликува на политиките на Груевски!

Друже Заев, ти слободно терај со “маливе шенгени”, ние сме кинисани во ЕУ и нема назад! – му порачаа неговите сопартијци на фб.

Иднината на Македонија е ЕУ!!!