Што се случува со премиерот Заев

Живот, Забава

После интервјуто на премиерот Зоран Заев за српски Курир, се крена огромна прашина околу неговото тврдење за запознавање на првата девојка. Но на социјалните мрежи се појавија најмалку три негови различни тврдења за неговата прва девојка. Што се случува со премиерот?