Бугарскиот премиер навива за Македонија

Забава

Во екот на европското првенство во фудбал, беше прашан бугарскиот премиер Стефан Јанев, за кого навива?

Тој даде отсечен одговор:

„Тоа е најлесното прашање! Навивам за Северна Македонија!“