Денот Д

Спорт

Толку години чекавме и конечно дочекавме, Македонија да заигра на едно големо натпреварување!

Денот Д го дочекавме. Со пораз, но достоинствено. Момците направија се што можеа. Самото појавување на Европско е огромен успех. Желбата за поголем успех е огромна.

Момци за нас сте веќе шампиони каков и исход да постигнете. Следен натпревар искочете и буквално “изгинете” на терен.

Искочете и покажете им дека МАКЕДОНИЈА ПОСТОИ!