УРНЕБЕСНА СЛИКА: Откриено зошто е Путин повисок од Радев

Забава

Во јавноста се појави збунувачка фотографија, на која се двајцата претседатели, рускиот Путин и бугарскиот Радев.

Невообичаено, Путин е повисок од Радев на таа фотографија. Сите знаеме дека Радев е драстично повисок од Путин, барем од фотките од нивните официјални средби во Кремељ.

Тајната е откриена. До столчето било!

Путин го поткачиле на столче за да биде повисок од Радев, зашто имал комплекс да биде понизок, а бил претседател на поголема држава.

Психо Путин конечно е висок и среќен со себе! Честитки за него.