АПАСИЕВ Е СОРАБОТНИК на Заеб во спроведениот ГЕНОЦИД

Изјави, Македонија

Бојкотот на Попис 2021 година спроведен од партијата Левица под водство на нивниот лидер Димче Апасиев е дирекна нарачка од геноцидниот Заеб, со цел да му се олесни работата да ги избрише и православните и Македонците од Македонија, смета лидерот на Македонски Концепт Петар Богојески.

Повеќе од јасно е дека платеникот Апасиев одработи за геноцидот на Заеб, но сега и да го обесиме на плоштад, тоа не го менува фактот дека врз нас Македонците е извршен системски геноцид, кој мора да биде не само спречен, туку до корен согорен!

Одамна предупредував дека Македонија многу скапо ќе ја плати авантурата наречена Апасиев, но слухот на граѓаните беше исклучително слаб. Се надевам дека сега ќе започне подобро да слушаат за да го спречиме овој организиран геноцид вез Македонците од страна на двоецот Заеб – Кончита.

Решение има и мора да има. Решението е во системски отпор! Што подразбирам под тоа, детално ќе го образложам на соодветен начин за што поголем број граѓани да разберат и да се приклучат кон истиот. Тоа е сет на активности, систематизирани во една целина која треба да го сруши режимот на Заеб и криминалната банда која го спроведе тој геноцид.