(ВИДЕО) Украинската артилерија прави руска салата од камуфлирани Руси

Европа

Руските трупи се обидуваат да се сокријат од силната украинска противофанзива и исклучително прецизна артилерија.

Сепак со помош на американските сателити, целокупната воена техника и човечки ресурси на руските единици внимателно се евидентира и се следи секое нивно движење. По прецизно лоцирање, од истите се прави руска салата.

Руските единици веќе не се безбедни на ниту една локација на украинска земја. Најдобро за нив е да се вратат во Русија.