ШОКАНТНО: ПУТИН е мртов, погребот ќе го организира Зеленски

Европа

После катастрофалната воена кампања на путиновите татаро – монголски орди во Украина и целосно изгубената иницијатива, за Путин е подобро да е мртов од колку да го трпи овој срам пред цел свет.

Светот целосно го освои харизмата на младиот Зеленски, лидеро на Украина, кој ужива поддршка буквално од јавноста и политичките лидери на сите земји во светот.

После сето ова, Путин е веќе мртов политичар, но и човек кој претрпел најголем срам и понижување од сите руски лидери во сите векови руска историја.

Мртовецот Путин е веќе положен во ковчег, а младиот Зеленски ќе го организира погребот на последниот диктатор и крвник врз сопствениот руски народ.