ТРАГЕДИЈА (видео): ОБЈАВЕНИ докази од масакрот врз децата во Мариупол

Европа

И покрај опсадата на градот Мариупол, оставен без струја, греење, вода и храна, сепак пред светската јавност започнаа да се појавуваат слики од масакрираните деца кои беа засолнати во Театарот на градот.

Ова е слика од малиот Никола, кој го уби Путин со неговите бомби од авионските напади. Детето било убиено заедно со неговите баба и дедо. Таткото се бори за одбрана на татковината.

Антихристот и манијак Путин во истата зграда убил неколку стотици деца.

 

На ова видео се прикажани убиени деца насекаде низ Украина, особено во Мариупол. Децата се погребуваат во масовни гробници.