ВИДЕО кое го шокираше светот!

Живот

Четириесет и три милиони луѓе се згрозија од ова видео!

Снимката што ја сподели фризерката Рејчел, на која покажа во каква состојба ѝ е донесено едно девојче, го шокираше светот.

– Оваа кутра девојка одамна има вошки. Косата не ѝ е исчешлана од којзнае кога, и е гнездо на гниди и вошки.

Ова е класично запоставување на детето.

Вошките како вошки не се проблем, се случува, но состојбата на детето е загрижувачка – сподели фризерката, додавајќи дека контактирала со социјалната служба која го однела девојчето во болница на преглед. Таму целосно ѝ ја отсекле косата бидејќи немало спас.

– Сега е безбедна и на сигурно место – изјави фризерката.

https://www.tiktok.com/trending?referer_url=https%3A%2F%2Fzenskimagazin.mk%2F&referer_video_id=7040172288100125953&refer=embed