УРНЕБЕСНО ВИДЕО: Путин лаже и сам се демантира

Забава

Повеќе од јасно е дека Путин е патолошки лажов, но изјавата дека не планира напад на Украина е веќе универзално лудило.

Погледнете урнебесно видео од Путин лажовот:

 

Тој не само што лаже, туку и сам се демантира за еден ден покасно. Ова е дното на светските лидери!