ПОТРЕСНО ВИДЕО: ПУТИН го уби 18 месечниот Кирил

Европа

Во 21 век, Украина е многу тажна приказна! Таму умираат многу недолжни цивили, особено деца. Според светски медиуми, до сега во Украина се убиени минимум 100 деца. Оваа објава за малиот Кирил е во чест на сите тие деца, убиени од сатрапот Путин!

Светот е потресен од видео снимката на убиениот 18 месечен Кирил, дете на млад брачен пар од Украина. И покрај сите напори, украинските лекари неуспешно интервенираа, Кирил го загуби животот од бомбите на Путин.

 

Ова недолжно детенце го уби крвникот Путин и неговите гнасни болшевички орди, жедни за пари и слава. ПУТИН ГО УБИ КИРИЛ!