БОМБА (видео) ДОКАЖАНО: Украинската армија застрела жена во срце на 8ми март

Европа

Во јавноста протече скандалозна снимка како украинската армија малтретира цивили кои се обидуваат да ја напуштат воената зона. На крај на снимката е покажано како украински војник погодува жена во срце, баш на 8ми март!

Ова е доказ за тврдењата на руската пропаганда дека Украинците сами себе се нападнале, сами себе се убиваат, сами си ги убиваат цивилите и своите жени и деца на сила ги оставаат да умираат од глад и жед.

На следен линк, погледнете ја видео снимката, но морате до крај, да видите како убиваат жена на контролен пункт:

https://fb.watch/bE6uq8_EZg/

Ова е стилот на украинската армија, украинските нацисти, од кои руските банди сакаат да ја ослободат Украина!