ОБЈАСНЕТО (Видео) БОГОЈЕСКИ за братоубиството на Македонците за руски интереси

Македонија

Дадени одговори на клучните прашања во врска македонското братоубиство на теми кои немаат врска со Македонија, како што се руските интереси, од страна на Богојески.

Клучно интервју од кое може многу да се научи за македонските национални интереси: