УРНЕБЕСНО ВИДЕО: Каков поклон доби ПУТИН во Украина?

Забава

Украина е серозно загрижена за судбината на другарот Путин, особено по брзото завршување на неговата кариера во Кремељ, после катастрофалната воена окупација на таа земја.

Великодушните Украинци од регионот Первомајск на југот на земјата му обезбедија гробно место на рускиот претседател, поради неговата огромна љубов кон Црноморскиот брег.

Сега Путин може да биде спокоен, барем има обезбедено гробно место.