(Видео) БОМБА: Путин за Македонија, што кажал на нашиот претседател

Македонија

Во емисијата „Во Центар“, новинарот Васко Ефтов искажа скандалозно сведоштво од еден македонски претседател кој бил на минимум две средби со рускиот сатрап Путин.

На втората средба од пред 15 години, открива Ефтов, имало интересен разговор со Владимир Путин, кој пристигнал со задоцнување од 60-70 минути и се однесувал претерано арогантно кон македонскиот претседател.

Кога македонскиот претседател сакал преку смеа да ја разбие лошата атмосфера, Путин молчел 15 секунди, по што му рекол: Јас не знам зошто сум на оваа средба, кога за 15 години Македонија нема да постои.

Претходно Лавров пред руската Дума изјави дека Македонија нема да постои и ќе биде поделена помеѓу Албанија и Бугарија.

Дали сега ви се јасни руските планови за Македонија? Особено на обожавателите на Путин?

Што друго било кажано, слушнете на видеото на следен линк:

https://www.facebook.com/watch/?v=691326718570966