(Видео) ВОНРЕДНИ ВЕСТИ: Руски војници убиваат жени и деца на улици

Европа

На социјалните мрежи се појавија стравични снимки на кои руските окупатори тепаат жени и деца на улица и пукаат од огнено оружје.

Оваа снимка е една од стотиците кои ги преплавија светските социјални мрежи:

 

Ова е воено злосторство против човештвото, за што мора да има одговорност!