БОЖЈО ЧУДО (видео) ХЕРОЈСКИ НАРОД, вечерва со голи раце уништува руски тенкови

Европа

Вечерва на улиците на Киев се случува Божјо чудо. Народот е на улици и со голи раце со молотови коктели уништува руски окупаторски тенкови.

Срамота е за „западот“ што не му дава оружје на овој народ да си ја одбрани слободата! Не да напаѓа, не да убива, туку да си ги спаси семејствата. Нема ништо посилно од тој инстикт, па со голи раце се борат.

Видео која е доказ за херојската борба за слобода:

 

Овој народ заслужува секаква почит и поддршка! Херои, бранители на слободниот свет