(Видеа) НЕВИДЕНО ЗЛОСТОРСТВО! ЖАЛНО! Руски авион убива девојче со ракета

Европа

Светот го потресе најгрозоморна снимка од Киев, Украина до сега! Во новиот напад на руските окупаторски орди, врз главниот град Киев, безумните руски злосторници започнаа со авиони да ракетираат цивили по улиците на градот.

Младо 12 годишно девојче украинче, кое со велосипедот било да набави храна од околината, станало „легитимна цел“ за злосторниците на Путин, кои со авионски напад го убиваат пред нејзиниот дом.

Можете ли да замислите, девојче на велосипед да го гаѓаш со ракета од воен авион? Ова е злосторство против човештвото! За ова мора да има одговорност! За ова мора да плати вампирот монтрум од Кремељ!

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ!!! Видеата имаат вознемирувачка содржина!

Погледнете нападот на видео 1:

 

На видео 2 е мртвото девојче и последиците од ударот на проектилот врз него и околината:

 

Вакви злосторства не се забележани ниту за време на окупацијата од Хитлер за Втората светска војна. Германците беа чесни борци за овие гнасни руски болшевички банди!