ШОКАНТНО ВИДЕО: Монструмот Путин ги гори мртвите руски војници, да сокрие загуби

Европа

На социјалните мрежи се појавија шокантни снимки, на кои се гледаат монтажни крематориуми, во формациите на руската војска. Имаше информации дека Русија нарачала 40.000 вреќи за мртви тела, но монструмот Путин се предомислил.

Тој наместо да ги собира мртвите тела на неговите војници и да ги враќа на семејствата во Русија, одлучил да ги спалува на сам фронт и тие да исчезнат засекогаш.

Целта му е да не се создаде траорна атмосфера во Русија, од која диктаторот може да ја изгуби власта, а веќе се загинати околу 5000 руски војници, туку тие да исчезнат. Руското Министерство за одбрана јавува за над 5.000 исчезнати, замислете исчезнати војници, а не мртви. Тоа им го кажуваат на семејствата, кои сеуште живеат во надеж дека нивните синови некаде се живи!

Секако знаете каде исчезнале тие кутри млади луѓе, кои живот дале за лудилото на еден монструм, мислеќи дека војуваат за својата Русија. Трагедија за нив и нивните семејства, кои никогаш нема да ги видат своите најмили, па макар и мртви воини.

На ова видео ќе видите каде се „исчезнатите“ 5.000 руски војници:

Само монструм како Путин го може ова! Ова е злосторство против својот народ! Ова е антихристијански чин! Ова е болно!