ГНАСНО ВИДЕО од погнасен напад на руски авион врз деца

Европа

Гнасните руски болшевички банди ги надминаа и хитлеровите злосторства. Воен руски бомбардер буквално бомбардира цивилна зграда, полна со деца.

На снимката се гледа и слуша како врискаат деца по нападот на воените злосторници на Путин.

Снимка 1 на овој линк се апсење на протестанти во Москва, а снимка 2 е нападот врз децата: