ДИРЕКНО ВИДЕО од фронтот: Уништена руска воена техника, тенкови, камиони

Европа

Украинската армија жестоко се бори, не отстапува од борбите за слобода на својата Татковина. Снимките од фронтот покажуваат огромни загуби за руските сили.

Ова видео е дирекно снимено на фронтот на северот од Украина, каде Русија изврши директен напад врз Киев: