СРАМНО (слики): Русија со ракети убива цивили, летат над нивни глави

Европа

Руските гнасни болшевички орди започнаа со безобразно рекетирање на цивилно население и објекти низ Украина.

Руските ракети буквално летаат над главите на луѓето, кои немо набљудуваат и ги снимаат со своите телефони.

Ова е воено злосторство против човештвото, за кое мора да има одговорност!