ЕКСКЛУЗИВНИ СЛИКИ: Руските тенкови ги кинат како зајци

Европа

МКДенес ви пренесува ексклузивни слики од фронтот во Украина.

Руските најмодерни тенкови и транспортери ги кинат како зајци, храбрите украински војници, со помош на американското и британско оружје.

Загинати огромен број на руски војници уште при влез во Украина.