ВИДЕО: И повторно СКАНДАЛ!

Забава, Сцена

Речи си и да нема година, а да нема скандал кога е домашниот избор за песна на Евровизија во прашање, да не одиме многу далеку само да потсетиме за скандалот кој се случи лани, се одеше до таму каде што се потпишуваше петиција за Васил да не е наш претставник, а оној кој требаше да зборува молчеше. Многу прашања, но одговори малку, или како да се половични.

Неколку пати екипата на естрадниот магазин “Бекстејџ” се обидуваат да стапат во контакт со првиот човек на македонската евровизиска делегација, за на крај да успеат да ги добијат одговорите кои секој од нас го интересираат.

Мери Попова прв човек на Македонската евровизиска делегација после долги години говори пред камера, и тоа пред објективот на естрадниот магазин “Бекстејџ”. Што се имаше Попова да каже погледнете во видеото во продолжение: https://www.youtube.com/watch?v=15POEXavJyk&t=99s