СИЛЕН земјотрес ја погоди Македонија

Македонија

Пред само неколку минути силен земјотрес ја погоди Македонија.

Истиот значително се почувствува во западна и централна Македонија. Нема официјални информации за сега за јачината и евентуални последици.