Мицкоски за нова химна

Uncategorized, Забава

Мицкоски со свои следбеници и поддржувачи, промовираат нова химна на Македонија. Заев и СДСМ долго време немаат храброст да соопштат дека разговараат за промена на химната на Македонија. Но лидерот Мицкоски не се повлукува тоа да го соопшти.

Предлогот е во новата химна да влезе неговото име. Тоа би значело, Гоце Делчев, Питу Гули, Даме Груев, Мицкоски!

Секоја чест војводо!

*хуморот на мак политичка сцена нема крај!