ЏОKOВИЌ притвopeн на aepодром во Meлбурн

Забава

Српскиот тенисер Новак Џоковиќ е притворен на аеродромот во Мелбурн поради непочитување на протоколи на Австралија.

Таа вест ја потврди таткото на Џоковиќ, кој ќе биде депортиран назад во Србија. Автралија е држава, а не банана бановина и нема големи и мали луѓе во такви држави. Секоја чест Австралија!