Др. Бојан Трајковски реагира на набавката во ФЗО

Македонија, Храна и Здравје

Доктор Бојан Трајковски реагираше на набавката на луксузни возила за двата директори во Фондот за здравствено осигурување.

„Само за потсетување низ Скопје гравитираат 7 амбулантни возила додека фондот за здравство купува службени возила. Се ви е согласно приоритетите. Само напред, МОЖЕМЕ!