Со колку поени помина Ким Кардашијан на правосуден испит?

Lifestyle, Живот, Забава, Свет, Сцена

Блиску, но без поминување на прагот за полагање на правосудниот испит за Ким Кардашијан.

На видео објавено во средата од шоуто на нејзиното семејство „Во тек со Кардашијанс“, таа им се доверува на своите сестри Кортни и Клои дека паднала на тестот за право.

„Не го поминав основниот правосуден испит“, вели реалити ѕвездата која сака да биде адвокат.
Кардашијан се запишува на четиригодишна програма на правен факултет,а по првата година „треба да го полага основниот правосуден испит“.
„Слушам, ова е потешко од официјалниот правосуден испит“, вели Кардашијан во шоуто.

Адвокатот Џесика Џексон, каде што Кардашијан е практикант, и кажува дека и требал резултат од 560, но добила 474.

„Тоа е многу близу на тест што повеќето луѓе не го полагаат среде пандемија“, изјави Џексон.

„Јас сум неуспех“, вели Кардашијан, истовремено жалејќи што поминала „шест недели, од 10 до 12 часа на ден“ учејќи на испитот.

Нејзините сестри и даваат поддршка кажувајќи и дека нејзиниот покоен татко, славниот адвокат Роберт Кардашијан, би се гордеел со неа.