ПОЕНТА НА ДЕНОТ за антирежимски ден

ПОЕНТА НА ДЕНОТ

ПОЕНТА НА ДЕНОТ

Отпор против режимот!

Сите повторуваат отпор против режимот, само не кажаа против кој режим?

Оној заробениот од пред неколку години или хибридниов режим од денес?

пишува, ПОЕНТИРАЧОТ!