Како да влeзеш во Гpцијa

Балкан, Живот, Македонија, Свет

Покрај бројните шпекулации, веќе стана јасно. На грчка плажа оваа година ќе се оди.

Влез во Грција е дозволен со потврда за вакцинација, ПСР тест или доволен е само тест за антитела.

Се очекува илјадници македонци следниов месец да ја посетата Грција. Се чувствува дека сериозно недостасувале грчките плажи. Без разлика на политички односи.