Еве каде е поставена бомбата!

Македонија, Хроника

Што се случува ?

Дојавата  за поставената бомба, неофицијално се однесува на барокната зграда на  МНТ.

Вечерва полицијата ги блокира сите приоди кон зградата на Македонскиот народен театар поради пријава за поставен експлозив во театарот.

Во центарот на градот се забележува зголемено присуство на припадници на МВР. Евакуирани се сите околни институции.

Се уште нема официјални информации што точно се случува.