УНИКАТНО видео од американската армија во Кореја

Технологија

Моќта на Армијата на САД е добро позната за сите нас, но ова видео покажува што конкретно тоа означува.

Станува збор за една од најмасовните воени вежби во Јужна Кореја, со симулација на напад од милиони единици од Северна Кореја.