ПУТИН џам ќе свитка на 9ти мај во Москва, јавуваат светките медиуми

Рускиот претседател Владимир Путин би можел џам да свитка со најавата за општа мобилизација на Русите на 9 мај (денот кога Русија ја слави победата над нацизмот во Втората светска […]