BУЧИЌ пoeнтираше cо Maкедонците, кoмoтни caмо вo „cpпски cвет“

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ најави дека претстојната средба „Отворен Балкан“ во Тирана ќе донесе многу добри и важни заклучоци, како и многу придобивки за сите граѓани, специјално испраќајќи порака […]