Александар Стојкоски продолжува со РЕАЛИЗАЦИЈА НА НИЗА ПРОЕКТИ поврзани со спортот и младите

Општина Ѓорче Петров започна со изградба на ново фудбалско игралиште во дворот на ООУ „Димитар Поп Георгиев – Беровски“, коешто ќе биде со нова подлога од вештачка трева и со […]

МИЦКОСКИ од Ѓорче Петров: Пендаровски не кажал ниту еден лош збор ниту пак презел нешто против Груби и ДУИ, тој калкулираше и коленичеше за гласови од ДУИ!

Се прават како да се нови во политиката како да не се истите што се седнати во скутот на ДУИ, како Стево да не е истиот на кого Артан му […]