Заев со благодарност до Шекеринска

Денеска претседателот на СДСМ, Зоран Заев во своето обраќање на 26. изборен конгрес на партијата .Изјави благодарност до досегашното раководство на партијата .   Се одржа изборен конгрес на кој […]