OНA кoга на Дpyгаpoт му тpeба стpyчна пoмoш

Господинот другар и Другарот господин Апасиев лидер на демек Левица, учесник во шарената револуција, фрлач на боја врз македонската чест и историја, соработник на Катица Јанева во СЈО на предметите […]