МИЛИОНСКАТА ШАМПИТА се распаѓа, па на глава и на Владата

Делови од фасадата на зградата на Владата на РМ, именувана од граѓаните како Шампитата во Скопје, се откорнале и паднале во текот на утринските часови. Најголема штета е видлива кај […]