Кој е најбогат во Македонија?

Дали Ванчо Чифлиганец, кој преку неговата „Адора инжинеринг“ продолжува да купува акции од Комерцијална банка е најбогатиот човек во земјава? Преку Комерцијална банка тој го засилува своето бизнис упориште во […]