(Видео) БОМБА: Путин за Македонија, што кажал на нашиот претседател

Во емисијата „Во Центар“, новинарот Васко Ефтов искажа скандалозно сведоштво од еден македонски претседател кој бил на минимум две средби со рускиот сатрап Путин. На втората средба од пред 15 […]

ВОЈВОДАТА молчи за корка од Заев

После потпишување на договорите за „конфедерација“ со Србија и Албанија, со кои дефинитивно Македонија станува жртва на проектот „Српски свет“, молк во земјава. Молк во МАНУ, УКИМ, особено кај коалиционите […]

РАСКОЛ во СДСМ: Шеќеринска менува дрес!

Долго време во јавноста се шпекулира околу расколот во СДСМ. Особено се актуелизираше тоа прашање по последниот Конгрес на СДСМ. На тој Конгрес беше збришена од СДСМ заменичката на Заев, […]