HУКЛEAPКА: Еве што правел Бyjaр со диплoматcкиот швepц

Камион управуван од возач со македонски пасош бил запрен на влез во Италија од Словенија и при проверката било утврдено дека  се шверцуваат цигари и алкохолни пијалаци. Нашиот извор вели […]