EKCKЛУЗИВЕН ДOKУMEHТ oд Цapинa, Бoчвapcки излaжа зa лицeнцaта нa автoбycoт

После завршување на тридневната жалост после стравичната несреќа во која животот го изгубија 44 македонски државјани во Бугарија, МКДенес ќе објавува ексклузивни информации поврзани со обидот на власта да релативизира […]