ХУНЗИТЕ ја преземаат Македонија

Лудилото со македонските наследници од Авганистан, започнато од Груевски го продолжува Заев. Ако Груевски им даде државјанства на десетина „антички македонци“, Заев се одлучи да насели стотици граѓани на Авганистан […]